De WERKbalansmeter is opgenomen in de providerboog van Felison

WERKbalansmeter

Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Als gevolmachtigde treedt Felison namens en voor rekening van deze verzekeringsmaatschappijen zelfstandig op; verzekeringen worden zelfstandig geaccepteerd en schades afgehandeld. Felison heeft onder andere een 12-jaar propositie op het gebied van Verzuim, WGA hiaat, WGA ERD en Ziektewet ERD. 

Wilms Arbeidsinspiratie en Workbooster zijn benaderd door Felison vanwege onze expertise op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en de concrete tools en diensten waarmee wij adviseurs en bedrijven kunnen ondersteunen.

WERKbalansmeter als voorbereiding op de workshop verzuiminzicht en inzetbaarheid
Felison ondersteunt als serviceprovider voor collectieve inkomensverzekeringen financieel adviseurs ook met vraagstukken hoe een medewerker vakbekwaam en gezond blijft en zijn motivatie houdt om met plezier zijn werk te blijven doen. Want ook duurzame inzetbaarheid past bij een volledig inkomensadvies.

In oktober en november 2018 zijn landelijk 4 workshops georganiseerd voor het intermediar van Felison. Als voorbereiding op de workshop is gevraagd de WERKbalansmeter in te vullen. De WERKbalansmeter is een korte vragenlijst waarmee werknemers zelf kunnen beoordelen of ze goed in hun vel zitten. Zo kregen de adviseurs voorafgaand aan de workshop inzicht in wat komt kijken bij duurzame inzetbaarheid. 

De WERKbalansmeter is online uitgezet onder 58 deelnemers. De respons was hoog:  in totaal hebben 50 deelnemers (86,2%) de vragenlijst ingevuld. Mede dankzij de inzet van de WERKbalansmeter werden de workshops een groot succes.

Op de foto v.l.n.r. Ed Hassink, accountmanager Felison, Peter de Hond Fitale Advies, Laura Jacobs-Almering A&O deskundige Consense Arbo, Maurice T.J. van Schie accountmanager Felison, Frank van der Starre commercieel Manager Felison en Danny Wilms Workbooster.