Werkwijze

Werkwijze

Wilms Arbeidsinspiratie heeft geen standaard werkwijze. Elke organisatie en vraag is immers uniek. Vooraf analyseren wij samen met opdrachtgever en relevante stakeholders de specifieke situatie, het gewenste resultaat en onze mogelijkheden. Op basis daarvan bepalen we in overleg wat de beste aanpak is. Dat kan een opzet zijn voor een meerdaagse training, een workshop van een dagdeel, een onderzoek of een adviestraject. Iedere keer maken we een aanpak op maat. Met plezier nemen we de rol van adviseur, trainer, (team) coach of projectleider op ons.

In ons werk maken we graag gebruik van een variatie aan werkvormen en interventies. We durven daarbij buiten de kaders te denken en tonen lef als dat nodig is. Onze stijl is laagdrempelig, professioneel en persoonlijk. En wij gaan samen aan de slag. Dat doen we vanuit de aanwezige kwaliteit binnen jouw organisatie en de unieke kracht van ieder individu. En ook goed om te weten: we zijn er niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om dat wat goed gaat te versterken en uit te breiden!

Netwerkpartners
We werken waar nodig projectmatig samen met de door ons opgerichte netwerkorganisatie Workbooster, of andere netwerkpartners. Met dit netwerk kan Wilms Arbeidsinspiratie maatwerk leveren en ook grote projecten aan.

Kwaliteit en beroepsethiek
Wilms Arbeidsinspiratie werkt volgens de richtlijnen van:

  • Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) 
  • Certificeringsregeling Arbeids- en Organisatiedeskundigen (kerndeskundige uit de Arbowet)