Wilms Arbeidsinspiratie

Wilms Arbeidsinspiratie

Wilms Arbeidsinspiratie is medio 2010 opgericht door organisatiepsycholoog Danny Wilms.

Wij zijn expert in het gedrag van mensen op het werk. Van de werkvloer tot aan de boardroom. Je kunt bij ons terecht voor vraagstukken en problemen die te maken hebben met werk in ruime zin. Met de allerbeste inzichten en meer dan 20 jaar praktische ervaring helpen wij je bij het vinden van de juiste oplossing. 

Onze visie
Voor organisaties en bedrijven is het belangrijk dat mensen optimaal presteren. Gelukkig is dat ook precies wat de meeste werknemers willen: goed presteren. Wij geloven dat werkplezier dan wel op nummer 1 moet staan. Pas als je dat hebt, worden de goede dingen gedaan en volgt automatisch goed resultaat. Dat betekent niet dat iedereen elke dag blij of gelukkig moet zijn. Er mag best wel eens gemopperd worden. Ook dat is het leven.

Om een ‘great place to work’ te kunnen realiseren, is het belangrijk om eerst te begrijpen hoe mensen in elkaar zitten. Daar is psychologisch inzicht voor nodig en het toepassen daarvan in de praktijk. Zodat medewerkers lekker in hun vel zitten en optimaal bijdragen aan de missie en doelstellingen van de organisatie. Wilms Arbeidsinspiratie helpt daarbij. Onze onderzoeken, adviezen, verander- en coachtrajecten, workshops en lezingen, faciliteren beweging.

Onze missie: werk leuk(er) maken!
Onze missie is om werk leuk(er) te maken. Wie plezier heeft in z'n werk presteert immers beter. Het resultaat: een bruisende organisatie waar iedereen met plezier werkt en het beste uit zichzelf (en elkaar) haalt. Klanten zullen daar ook van profiteren omdat ze vriendelijk behandeld worden en voelen dat er net een stapje meer voor ze wordt gezet. Een win-win situatie dus voor alle partijen.

Met als bonus: een ‘great place to work’ draagt in onze ogen ook bij aan een betere samenleving. 

Meer informatie over Wilms Arbeidsinspiratie? 

Onze thema's 
Onze werkwijze 
Wat zeggen onze opdrachtgevers?
Portfolio: voorbeelden van ons werk