Diensten

Diensten

Wilms Arbeidsinspiratie versterkt mens en organisatie. Wij zijn expert in het gedrag van mensen op het werk. Van de werkvloer tot aan de boardroom. Je kunt bij ons terecht voor vraagstukken en problemen die te maken hebben met werk in ruime zin. Met de allerbeste inzichten en meer dan 20 jaar praktische ervaring helpen wij bij het vinden van de juiste oplossing.

Op basis van je vraag of probleem, bekijken we waarmee we jouw doelen kunnen behalen. En bepalen we in overleg wat de beste aanpak is. Dat kan een opzet zijn voor een meerdaagse training, een workshop van een dagdeel, een onderzoek of een adviestraject. Iedere keer maken we een aanpak op maat. Met plezier nemen we de rol van adviseur, trainer, (team) coach of projectleider op ons.

Meer informatie over onze diensten?

Organisatieadvies 
Medewerkersonderzoek 
Projectmanagement 
Coaching 
Training en workshops 
Spreker en facilitator

Testimonials
Wilms Arbeidsinspirtie werkt voor zeer diverse opdrachtgevers: van maakindustrie, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen en onderwijsinstituten tot high-tech ondernemingen; van MKB tot multinationals. Lees hier wat onze opdrachtgevers over ons zeggen of bekijk voorbeelden van uitgevoerde projecten.