Nieuwe website Wilms Arbeidsinspiratie

Nieuwe website Wilms Arbeidsinspiratie

De oude website was 10 jaar oud en duidelijk aan vervanging toe. Een paar jaar geleden waren er al plannen om dit op te pakken, maar ja, als drukke zelfstandige zit je liever bij je klanten.

'Ieder nadeel heb zijn voordeel’ zei Johan Cruijff al. En dat klopt. Het coronavirus zorgde voor het wegvallen van opdrachten en ruimte in mijn agenda. Eindelijk dus tijd om de verouderde website grondig te vernieuwen. Daarbij heb ik voor de vormgeving en techniek wederom een beroep gedaan op DudeSquare: de mensen die 10 jaar geleden mijn eerste website bouwden.

Wat betekent dit voor jou als bezoeker van mijn website?

  • Frisse nieuwe ‘look and feel'
  • De nieuwe website is nu responsive en met elk device (mobiel,tablet,desktop) te gebruiken
  • Een duidelijkere omschrijving van mijn diensten (organisatieadvies, medewerkersonderzoek, projectmanagement, training en workshops, coaching, spreker en facilitator)
  • Een omschrijving van de vraagstukken en problemen waarvoor je me kunt inschakelen. Vertaald in een 'kennisbank' met 10 thema’s.
  • Een aparte plek voor de diensten en instrumenten die zijn ontwikkeld vanuit de door mij opgerichte netwerkorganisatie Workbooster
  • Een beter beeld van de resultaten van mijn werk door het toevoegen van een portfolio met voorbeelden van uitgevoerde projecten.
  • Een zoekfunctie is toegevoegd voor een nog betere gebruiksvriendelijkheid.

Finetunen
De nieuwe website staat online, maar dat betekent niet dat al het werk gedaan is. Er zal de komende tijd nog wat ‘finetuning’ plaatsvinden met betrekking tot de lay-out en de koppeling met allerlei systemen. 

Met de nieuwe website heeft Wilms Arbeidsinspiratie een mooi stap gemaakt naar de toekomst!