Oprichter

Drs Danny Wilms CMC (1966) is werkzaam als organisatiepsycholoog, arbeid en organisatiedeskundige (Arbowet), trainer, hogeschooldocent HRM en projectmanager

Danny werkt vanuit de positieve psychologie aan het versterken van organisaties, teams en medewerkers. Thema's waar hij over adviseert zijn: leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, verbeteren van communicatie en samenwerking, versterken van werkplezier en betrokkenheid, verzuimvermindering, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Ook wordt hij regelmatig ingeschakeld als project- of programmamanager door verschillende branches.

Danny heeft veel ervaring opgedaan in verschillende functies als consultant, beleidsmedewerker en manager bij arbodiensten, kennisinstituten en brancheorganisaties. Met ingang van augustus 2017 is hij parttime verbonden aan Hogeschool Windesheim als Hogeschooldocent Human Resource Management. 
Meer informatie: download c.v. D. Wilms.

Registraties
- Psycholoog NIP
- Gecertificeerd Arbeids- en Organisatiedeskundige (Arbowet)
- Certified Management Consultant (CMC) bij de orde van organisatieadviseurs (Ooa)

Wilms Arbeidsinspiratie
Medio 2010 start Danny zijn eigen trainings- en adviesbedrijf: Wilms Arbeidsinspiratie. De keuze voor deze naam symboliseert zijn boodschap: “werk moet een bron van plezier en inspiratie zijn. Mensen maken het verschil in organisaties. De energie van hun werkplezier is dé aanjager voor een goede werksfeer, resultaat- en klantgericht gedrag”.

Workbooster
Medio 2013 richt hij Workbooster op: een innovatief landelijk netwerk van senior adviseurs gespecialiseerd in het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 
Meer informatie: www.workbooster.nl.

Kenmerkend
Danny staat op een energieke, nieuwsgierige en positieve manier in het leven. Hij werkt graag met mensen om hen te inspireren en in beweging te brengen. En zelf te groeien. Humor is belangrijk voor hem. Danny is getrouwd met Sandra. Samen hebben ze twee dochters. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen en fitness. Zijn grootste hobby is muziek. Hij luistert graag naar zijn Seeburg jukebox, speelt gitaar, zingt en maakt eigen composities.