Over Wilms Arbeidsinspiratie

Wilms Arbeidsinspiratie is medio 2010 opgericht door organisatiepsycholoog Danny Wilms.

We zijn een creatief trainings- en adviesbureau dat zich richt op duurzame versterking van mens en organisatie.

Via onderzoek, praktische adviezen en interactieve trainingen en workshops worden mensen en organisaties geholpen om een goede balans te vinden tussen werkplezier en prestaties.

Met slechts één doel: het creëren van een bruisende organisatie waar creativiteit en ondernemerschap van de muren spatten en iedereen het beste uit zichzelf (en elkaar) haalt.

Vragen van klanten
De inspanning van Wilms Arbeidsinspiratie is altijd gericht op het bereiken van de energie en de inzet van medewerkers om uw bedrijfsresultaten te behalen: meer mens en meer rendement. Oftewel meer werkplezier én betere prestaties. Vragen die wij van onze klanten hebben ontvangen zijn altijd op deze twee pijlers gebaseerd.

Enkele voorbeelden:

 

Opdrachtgevers
De volgende organisaties hebben al gebruik gemaakt van de diensten van Danny Wilms /Wilms Arbeidsinspiratie:

Gezond Transport, Reaal, Croon Electrotechniek, sociale partners Grafimedia, Stivako, de Vereniging van Podiumtechnologie (VPT), UWV, Koninklijke KVGO, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Metaview, KWF Kankerbestrijding, FNV, Boval Groep, Consense Arbo, Ministerie van Economische Zaken, Talma Borgh, Peuter & Co, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,  FloraHolland, KLM Health Services en anderen.