Referenties als project- of interimmanager

“Danny Wilms is een enthousiaste projectleider die met een strakke planning ervoor zorgde dat de gewenste doelstellingen en deadlines werden gehaald. Danny gaat recht op zijn doel af en spreekt zonodig anderen ook op hun verantwoordelijkheden aan. Danny is inspirerend en charmant en weet anderen te motiveren om op tijd hun deel aan een project te leveren.”
                                                                                                                                                                           Bob Koning, senior advisor, VNO-NCW

                                                                                                                                                                          “Het siert Danny dat hij de moed heeft gehad om met voorbijgaan aan zijn eigenbelang het NIP bestuur op deze wijze te adviseren en de zaken goed af te handelen. Het ligt in de lijn met zijn karakter als "recht door zee" en "no nonsense"-man die beslissingen durft te nemen, ook al zijn ze niet aangenaam.”
                                                                                                                                                                         Rein Baneke, CEO Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

“Ik ken Danny sinds 2009 als coördinator, namens de sociale partners, van het Arbo-project binnen de Grafimedia branche. Danny is enthousiast, betrokken maar ook kritisch. Hij gaat wanneer nodig de confrontatie aan om de projectdoelen te bereiken. Maar op een zodanige wijze dat alle partners maximaal betrokken blijven. Zijn vermogen om te relativeren is daarbij een voordeel. Ik vind Danny uitermate geschikt om complexe projecten in het bedrijfsleven waarbij de overheid en werkgevers en werknemers betrokken zijn, uit te voeren.”

Frank den Hartog, directeur Dienstencentrum

 

Referenties

Referenties als spreker, trainer en adviseur

"Danny Wilms heeft in 2011 voor ons een energieke, prikkelende en interactieve presentatie gegeven over werkplezier. Hij wist iedereen van begin tot eind te boeien en ook na afloop werd er nog om gelachen en over gesproken. Danny gebruikt veel humor, maar vergeet daarbij niet de inhoud. Wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag slaat hij ‘plat’ zodat het voor iedereen begrijpbaar is en bruikbaar in de praktijk.         Als adviseur heeft hij een enthousiaste en “no nonsense” stijl. In 2012 helpt Danny als organisatiecoach ons om in een veranderende omgeving met plezier te blijven werken en het beste uit onszelf te halen.

Hans Huiszoon, Directeur Shared Services Reaal

“Ik ken Danny als een gedreven adviseur, die weet waar hij het over heeft. Hij is sterk in het motiveren van mensen, neemt ze mee, maar laat ze ook op tijd weer los. Met zijn brede ervaring weet hij wat er in de markt speelt en helpt hij bedrijven en mensen op weg.”

Ron Vonk, Manager kennis en adviescentrum Gezond Transport

“All-round trainer, hoog tempo, bevlogen”
“Komt heel duidelijk over”
“Weet de club goed te motiveren”
“Danny je bruist enorm"
“Mooi verzorgd, dit ga ik zeker gebruiken”
“Interactief, leidt discussies goed"
“Je draagt nieuwe perspectieven aan”
“Mijn oren en lachspieren hebben niet gerust”

Deelnemers Lezingen, Workshops & Trainingen