Werkwijze

Wat is kenmerkend voor de aanpak van Wilms Arbeidsinspiratie?

Maatwerk
Wilms Arbeidsinspiratie heeft geen standaard werkwijze. Elke organisatie en vraag is immers uniek. Vooraf analyseren wij samen met u de specifieke situatie en onze mogelijkheden. Op basis daarvan bepalen we in overleg met u wat de beste aanpak is. Onze professionele en pragmatische benadering vormt de basis voor een op maat gesneden ondersteuning van uw bedrijf.

Creatief en resultaatgericht
We durven buiten de kaders te denken. En vooraf wordt omschreven wat de output van het project of de training moet zijn. Kortom: wij verrassen u met onze aanpak en doen wat wij beloven.

Een persoonlijke benadering
Onze benadering is persoonlijk en wij gaan samen aan de slag. Dat doen we vanuit de aanwezige kwaliteit binnen uw organisatie en de unieke kracht van ieder individu.

Een enthousiaste aanpak
Energie krijgen, geven en delen met elkaar. Want dat is goed voor de werksfeer, productiviteit en innovatie. Dat geldt voor iedereen die aan Wilms Arbeidsinspiratie is verbonden.

Hoge service en betrokkenheid
We voelen ons medeverantwoordelijk voor de resultaten. Ook als wij zijn vertrokken. Dat merkt u aan onze service en nazorg. Dat doen we graag. Omdat wij vakmensen zijn, oprecht betrokken zijn bij uw organisatie en waarde hechten aan een goede klantrelatie. 
  

Kwaliteit en beroepsethiek
Wilms Arbeidsinspiratie werkt volgens de richtlijnen van:
• Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
• De Orde van organisatieadviseurs (Ooa)

Netwerkpartners
We werken waar nodig projectmatig samen met andere sterke partijen. Alle netwerkpartners zijn creatieve professionals met ruime ervaring op hun vakgebied en stuk voor stuk mensen met wie het goed samenwerken is.

Met dit netwerk kan Wilms Arbeidsinspiratie maatwerk leveren en ook grote projecten aan. We sluiten hierbij altijd aan op wat u zelf wilt en kunt doen.