22-09-2010 - Workshopleider op RELAX EVENT van Gezond Transport

Op zaterdag 9 oktober 2010 vindt het Relax EVENT van Gezond Transport plaats. Een dag vol ontspanning voor werknemers in Transport en Logistiek. Wilms Arbeidsinspiratie verzorgt de workshop Simpel Stress Managen.

Waar & wanneer?
Zaterdag 9 oktober, 9.30 – 16.00 uur.
Fort Voordorp Voordorpsedijk 28b 3737 BK Groekenkan.

Waarom dit event?
Het werk in de sector transport en logistiek is meestal hectisch. Chauffeurs zitten vaak ingeklemd tussen bedrijf en klant. De planner stelt een schema vast, de klant verwacht een vracht precies op de afgesproken tijd en daartussen is er de drukke realiteit op de weg. Logistiek medewerkers moeten dagelijks een groot aantal orders verwerken en onder tijdsdruk zorgen dat de vrachtwagen op tijd gevuld is.

Wat?
Het RELAX even(t) is een leuke ontspannen en leerzame dag voor werknemers uit de transport en logistiek. Het is een niet te missen leren-door-te-doen dag met informatiestands, ontspannend entertainment en de volgende workshops:

- Onzettend ontspannen: Stress-signalen leren herkennen en ontspanningstechnieken oefenen
- Bevlogen bewegen: Relaxte bewegingstips en oefeningen voor iedereen
- Super slapen: Tips en trucs tegen slaapproblemen en verkwikkend leren slapen
- Eerlijk eten: Zelf gezonde snacks leren maken
- Simpel stress managen: Praktische tips en trucs voor balans in werk en privé

Wat levert het op?
Aan het eind van het event zijn deelnemers ervaringsdeskundige in uitgebalanceerd werken en leven. Je hebt geleerd hoe je werkdruk en stress te lijf kunt gaan en je krijgt handvatten mee om het geleerde ook over te brengen op collega’s.

Wat kost het?
Het event is gratis. Inschrijven kan via www.gezondtransport.nl/relaxevent

Meer informatie
Voor meer achtergrondinformatie over de workshops en andere event-onderdelen: www.gezondtransport.nl/relaxevent

Over Gezond Transport
Gezond Transport is een initiatief van werkgevers- en werknemersorganisaties en heeft als doel het helpen realiseren van goede arbeidsomstandigheden in de sector Transport en Logistiek en het bevorderen van de gezondheid van medewerkers in de sector.

   

Actueel