07-11-2016 - Workshop Duurzame Inzetbaarheid voor leden van FNV Media & Cultuur

Wilms Arbeidsinspiratie verzorgt voor FNV Media & Cultuur een workshop Duurzame Inzetbaarheid. De workshop is bedoeld voor leden  die meer inzicht willen in hun eigen duurzame inzetbaarheid.De thema’s die worden behandeld in de workshop zijn; gezondheid en arbeidsomstandigheden, werkplezier, werk-privé balans, relatie met collega’s en leidinggevenden, vakkennis/vaardigheden en bijblijven. In één middag worden deelnemers bijgepraat over het onderwerp en zien zij wat er voor nodig is om fit, gezond en met plezier aan het werk te blijven tot aan hun pensioen.

De workshop is interactief en vertrouwelijk en er wordt gewerkt met een kleine groep. Deelnemers worden op een laagdrempelige en positieve manier geprikkeld om niet alleen te luisteren maar ook om actief mee te doen. Vooraf wordt online een WERKbalansmeter ingevuld. De uitslag wordt meegenomen naar de workshop. Het is mogelijk (niet verplicht) om de eigen situatie/uitslag te bespreken. De workshop wordt afgesloten met een eigen plan van aanpak.

De workshop wordt begeleid door drs Danny Wilms van Wilms Arbeidsinspiratie en Elles Janbroers, consulent sector Media & Cultuur FNV.

Datum en tijdstip
Dinsdag 22 november 2016 van 16.00 tot 20.00 uur.

Locatie
Antropia, Cultuur- en congrescentrum, Hoofdstraat 8 3972 LA Driebergen.

Er zijn nog enkele plekken vrij!
Leden van FNV Media & Cultuur, werkzaam in de Grafimedia en verpakkingen, kunnen zich (tot 17 november) via e-mail aanmelden bij: e.janbroers@fnv-kiem.nl

Link Uitnodiging workshop FNV

Actueel