21-07-2017 - Cameraploeg ministerie SZW interviewt Danny Wilms over branche-aanpak

Een cameraploeg van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft Danny Wilms geïnterviewd vanuit zijn rol als externe secretaris van de sociale partners Grafimedia met betrekking tot de campagne ‘Stofwisseling’.

Interview van ministerie SZW met projectleider Danny Wilms over de succesvolle Grafimedia branche-aanpak veilig en gezond werken

Danny Wilms is namens sociale partners Grafimedia projectleider van de campagne ‘Stofwisseling’, een campagne tegen gevaarlijke stoffen in de grafische industrie. De doelstelling van de campagne is om de bewustwording te vergroten van werkgevers en werknemers over het werken met gevaarlijke stoffen (waaronder oplosmiddelen). Ook moet de campagne bedrijven in beweging brengen om versneld over te stappen naar minder schadelijke stoffen. De campagne, mede gefinancierd door het ministerie van SZW, loopt tot en met oktober van dit jaar.

Projectleider Danny Wilms van de campagne Stofwisseling wordt geinterviewd door cameraploeg van ministerie SZW

Het ministerie van SZW wil de succesvolle Grafimedia branche-aanpak met betrekking tot gezond en veilig werken als voorbeeld aan andere sectoren presenteren.

Meer informatie
Powerpointpresentatie Danny Wilms over de opbouw van de campagne Stofwisseling
Campagne website: www.stofwisseling.nu

Actueel