20-12-2013 - Terugblik op 2013, doorkijk naar 2014

Het is alweer enige tijd geleden dat er een nieuwsbericht is geplaatst. Tijd voor een korte update!

Terugbik op 2013
2013 is voor Wilms Arbeidsinpiratie een goed jaar geweest:

  • Succesvolle afronding van het Innovatie Prestatie Contract (IPC) met het Ministerie van Economische Zaken. Resultaat: twee nieuwe innovatieve digitale HR tools, de WERKbalansmeter en de Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid.
  • Het initiatief genomen voor het oprichten van Workbooster, een innovatieve netwerkorganisatie gespecialiseerd in het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Workbooster is in juli 2013 van start gegaan en heeft voor verschillende opdrachtgevers mooie projecten mogen uitvoeren. Download hier de algemene brochure over de dienstverlening. Op de foto onder ziet u de partners van Workbooster. Meer informatie over de aanwezige expertise en de dienstverlening is te vinden op de website www.workbooster.nl.
  • Nieuwe klanten, waaronder enkele grote organisaties in sectoren die voor mij als adviseur nog onbekend waren, zoals FloraHolland en Peuter & Co.
  • Glansrijk gehercertificeerd (4-jaarlijkse hertoetsing) door KIWA voor het Persoonscertificaat Arbeids- en Organisatiedeskundige (79 ½ punt, maximaal te behalen punten: 80). Een A&O deskundige is een 'kerndeskundige' conform de Arbowet en heeft een belangrijke rol bij het adviseren over werkdruk en/of psychosociale arbeidsbelasting, het tot stand komen van een effectief arbo- en verzuimbeleid en bij het begeleiden van veranderingsprocessen in bedrijven.

Het team van Workbooster

Danny Wilms (zittend links), Marcel van der Meulen (zittend rechts), Suzanne Meijers, Dennis Boutkan en Han Kempers (staand van links naar rechts).

Doorkijk naar 2014
Er is in 2013 veel geinvesteerd in het kwalitatief neerzetten van het label Workbooster. Er ligt nu een goede basis van waaruit verder kan worden gebouwd.

Wilms Arbeidsinspiratie wenst haar klanten en relaties prettige feestdagen en een gezond en succesvol 2014!

 

Actueel