26-06-2013 - Geef uw bedrijf en uw medewerkers een BOOST!

Wilms Arbeidsinspiratie heeft de krachten gebundeld met enkele consultants en het initiatief genomen voor een nieuwe netwerkorganisatie die bedrijven en hun medewerkers een BOOST geeft. Workbooster brengt mensen in hun kracht en begeleidt organisaties naar een gezonde en succesvolle toekomst.

Zuinig zijn op het menselijk kapitaal wordt steeds belangrijker. De vergrijzing in het bedrijfsleven neemt sterk toe en we moeten langer doorwerken. De voorspelde krapte op de arbeidsmarkt is in sommige sectoren nu al voelbaar. Tegelijkertijd wordt het werk complexer, veranderen de arbeidsverhoudingen en stelt de markt nieuwe, hogere eisen aan het bedrijf en de medewerkers.

Uitdagingen in de praktijk
Werkgevers staan voor belangrijke uitdagingen: hoe krijg je mensen mee met alle veranderingen die het bedrijf moet ondergaan zonder dan hun motivatie en prestaties minder worden of ze zelfs helemaal uitvallen? Hoe houd je vooral ook al je mensen, ouderen én jongeren, zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en goed gekwalificeerd aan het werk. Kortom, duurzaam inzetbaar. De producten en diensten van Workbooster helpen daarbij.

Workbooster
Workbooster is een landelijk netwerk van senior adviseurs gespecialiseerd in duurzaam inzetbaar personeel. Bedrijven kunnen bij Workbooster terecht voor vraagstukken die te maken hebben met werk in ruime zin. Denk daarbij aan terugdringen van verzuim, verbeteren van samenwerking, versterken van werkplezier en betrokkenheid en het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers.

Workbooster kan u op maat adviseren en ondersteunen met een mix van innovatieve instrumenten en gedragsinterventies.

Download hier de klantervaring van Wegener NieuwsDruk met de Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid, een van onze nieuwe instrumenten. De Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid is een innovatieve strategische managementtool die het personeelsbeleid langs de lat van duurzame Inzetbaarheid legt.

Download hier de algemene brochure van Workbooster. Meer informatie: www.workbooster.nl

 

Actueel