22-03-2010 - De website van Wilms Arbeidsinspiratie

Wilms Arbeidsinspiratie is begin 2010 opgericht door organisatiepsycholoog Danny Wilms. Na 20 jaar ervaring als consultant en manager vond hij het tijd om een eigen bedrijf te beginnen. Met op de achtergrond een sterk netwerk van samenwerkingspartners. 

Wilms Arbeidsinspiratie is een trainings- en adviesbureau op het snijvlak van organisatieontwikkeling en gezondheidsmanagement. Wij adviseren en ondersteunen organisaties, teams en medewerkers bij het realiseren van een inspirerende, gezonde en prestatiegerichte werkomgeving.

Nog wat meer over Wilms Arbeidsinspiratie.

De bedrijfsnaam
De keuze voor de bedrijfsnaam symboliseert onze boodschap: werk moet een bron van plezier en inspiratie zijn. Een derde van de tijd immers brengen we werkend door. Zorg dus voor kwaliteit van arbeid. Dat leidt tot meer werkplezier én betere prestaties.

Het motto
Werkplezier én prestaties is dan ook het motto van Wilms Arbeidsinspiratie. Want dat is belangrijk voor werknemers én werkgevers. Maar ook voor onze eigen motivatie als dienstverlener.

Huisstijl en website
Het logo en de huisstijl weerspiegelen waar Wilms Arbeidsinspiratie voor staat: energie, kleur, beweging, positiviteit, mensen en succes.

Op de website vindt u alle informatie over onze dienstverlening. De gekozen beelden zijn nu eens niet beelden van bruggen, water en het strand. Er zijn genoeg organisatieadviesbureaus die daar voor kiezen. Niet voor niets natuurlijk. Water en bruggen zijn prachtige metaforen voor verandering, beweging en verbinding. En wie voelt zich niet beter na een wandeling langs het strand?

In onze ogen gaat het echter om de kwaliteit van het werk zelf én de kwaliteit van de organisatie. Op het werk gebeurt het: daar brengen medewerkers vele uren door en moeten ze voldoen aan de veranderende eisen die worden gesteld. Voor ons de reden om beeldmateriaal te kiezen van mensen en hun werkomgeving.                       

Onze uitdaging?
Organisaties, teams en medewerkers helpen om beter te presteren. In combinatie met het realiseren van een goed sociaal klimaat waardoor medewerkers lekker in hun vel zitten en tot hun pensioen fluitend naar hun werk blijven gaan. Dát levert niet alleen geld op, maar ook veel energie. Geniet u ook nog meer van die strandwandeling.

Wilms Arbeidsinspiratie maakt graag kennis met u!

Het logo, de huisstijl en de website zijn ontworpen door Stefan Witte van Black Sheep Productions www.black-sheep.nl. De website is gebouwd door DudeSquare.

Actueel