27-09-2017 - Danny Wilms partttime hogeschooldocent HRM bij hogeschool Windesheim

Na enkele jaren als succesvol zelfstandig adviseur heb ik de balans opgemaakt.
Met de business gaat het nog steeds goed, ik verdien een zeer goede boterham en ondernemen is nog steeds leuk en uitdagend. Het - vaak - alleen werken, begon mij echter steeds meer tegen te staan. Ik miste collega's en een onderdeel zijn van een groter geheel. Geld (alleen) maakt niet gelukkig en daarom heb ik de keuze gemaakt om weer - parttime - op zoek te gaan naar een inspirerende en dynamische omgeving, waar ik mijn energie kwijt kan en mijn kennis en kunde kan en mag doorgeven. Die heb ik gevonden bij Hogeschool Windesheim in Flevoland. 

Met ingang van augustus 2017 ben ik parttime verbonden aan Hogeschool Windesheim als hogeschooldocent Human Resource Management. Hogeschool Windesheim is al enkele jaren de op een na beste hogeschool van Nederland. En de opleiding HRM is al jaren de best gewaarde HRM opleiding binnen de randstad.

Met een aantal enthousiaste en ambitieuze collega's werk ik samen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie HR- professionals die na hun studie een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de belangrijkste succesfactor van de organisatie: de mensen.

Het docententeam HRM van Hogeschool Windesheim Flevoland

Actueel