13-08-2014 - Unieke mogelijkheid: subsidie Duurzame Inzetbaarheid ESF 2014-2020

Wilt u aan de slag met het thema vitaliteit / Duurzame Inzetbaarheid binnen uw organisatie? Pak dan nu de mogelijkheid om maar liefst 50% subsidie te ontvangen voor projecten die zich richten op het versterken van de gezondheid, motivatie en/of productiviteit van uw medewerkers!

Wilms Arbeidsinspiratie heeft - als partner binnen de netwerkorganisatie Workbooster - veel ervaring met het uitvoeren van projecten rondom duurzame inzetbaarheid én het begeleiden van ESF subsidietrajecten en wij helpen graag met de uwe!

De aanvraag heeft betrekking op één of meerdere van de onderstaande activiteiten:
• Maken van een bedrijfs- of organisatiescan
• Uitvoeren van (periodiek) onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van werknemers
• Bevordering van gezond en veilig werken
• Bevordering van een leercultuur voor werknemers
• Stimuleren van interne en externe mobiliteit van werknemers
• Bevordering van flexibele werkcultuur
• Het invoeren van arbeidstijdenmanagement

Hoogte van de subsidie
50% van de projectkosten tot een bedrag van maximaal € 10.000. De minimale projectkosten zijn € 12.000 (50% subsidie = € 6.000).

Aanvraagperiode
Aanvragen dienen tussen 15 oktober 2014 (9.00 uur) tot en met 7 november 2014 (17.00 uur) te worden ingediend en worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Ervaring met voorgaande programmaperiodes leert dat deze regeling snel overtekend is. Advies is dan ook om vroegtijdig te starten met het inschakelen van een externe adviseur en het schrijven van een aanvraag.

Meer informatie?
Download onze Factsheet Subsidie Duurzame Inzetbaarheid ESF 2014-2020

Wilt u meer weten over deze subsidie en hoe u voor uw organisatie hiervan kunt profiteren? Neem dan contact op met Danny Wilms, 06 294 198 14 of mail naar info@wilmsarbeidsinspiratie.nl
 

Actueel