Filmpjes over mens en werk

Op deze plek vindt u inspirerende, verrassende of grappige filmpjes over arbeid, leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Ter lering en vermaak. De filmpjes worden regelmatig ververst.

Meer filmpjes zien over Mens en Werk? Kijk op ons Youtube kanaal Arbeidsinspiratie
http://www.stopwatchhut.com/
 

Vertrouwen als basis voor een volwassen arbeidsrelatie   
Controle is uit en vertrouwen is in op de werkvloer! We praten graag over volwassen arbeidsrelaties. Volwassen arbeidrelaties vragen om medewerkers die weten wat ze kunnen en willen en daarover durven te praten, in combinatie met leidinggevenden die vanuit coachend leiderschap vertrouwen en ruimte geven aan hun medewerkers. Gelukkig werkt dit doorgaans goed op de werkvloer. Maar sommige medewerkers geven hier een eigen invulling aan.

 

De invloed van leiderschap op het werkklimaat
Van goed leiderschap krijgen mensen energie. Slecht leiderschap kost mensen energie en zorgt voor angst op de werkvloer. En soms (letterlijk) voor ‘onzichtbare medewerkers’. Kijk maar eens naar dit filmpje.


Taalprobleem of niet?
Goed communiceren is vaak lastig, zelfs als je dezelfde taal spreekt. Voor anderstaligen geldt dat nog meer. De meneer in dit filmpje doet erg zijn best, maar voelt zich toch niet begrepen.

Youtube kanaal Arbeidsinspiratie 
Na het verversen van filmpjes worden zij geplaatst op ons kanaal Arbeidsinspiratie. Wij creëren zo een vindplaats voor trainers, adviseurs, leidinggevenden, P&O'ers of andere professionals, die geinteresseerd zijn in korte filmpjes over Mens en Werk. Ook kunnen de filmpjes worden gebruikt als ondersteunend materiaal indien u zelf een training of presentatie wilt geven.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe filmpjes? Ga dan naar ons filmkanaal waar u zich gratis kunt aanmelden door op de knop abonneren te klikken.

http://www.stopwatchhut.com/